Direct naar de inhoud.

Radio Westerwolde start curcus Grunneger Toal

  • door:
  • op:
Grunneger Spreuken
Grunneger Spreuken

VLAGTWEDDE – Vanaf dinsdag 6 januari 2015 gaat er een beginnerscursus Grunneger toal van start in Vlagtwedde. De cursus wordt gegeven door Meike Stedema, docente Gronings, opgeleid door het Huis van de Groninger Cultuur en het Bureau Groninger Taal en Cultuur. In deze cursus wordt aandacht besteed aan alle facetten van de Groninger streektaal:  verstoan, proaten, lezen en schrieven. In 10 wekelijkse lessen van twee uur maakt de cursist kennis met de Groninger spelling, Groningstalige literatuur en Groningse muziek.

Voor opgave of meer inlichtingen over de inhoud van de cursus kunt u contact opnemen met Daniel Wolgen, tel.nr.: 06 42403035, e-mail: heidi-daniel@ziggo.nl – Het adres waar de cursus gegeven wordt is: Radio Westerwolde, Dr. P. Rinsemastraat 7a te Vlagtwedde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-