Direct naar de inhoud.

Drums Alive bij MSK gymnastiek en ReumActief

  • door:
  • op:

drums_aliveMUSSELKANAAL – ReumActief en Gymnastiekvereniging MSK hebben besloten samen een blok van 12 lessen ‘Drums Alive’ te gaan starten in 2015. Het mooie aan deze vorm van bewegen en deze samenwerking is dat we zowel valide als minder valide mensen samen laten bewegen. Want wat is er nou leuker dan samen plezier hebben op ieders eigen niveau? Ritmische muziek, een paar drumstokjes en grote rubberen ballen, dat zijn de ingrediënten voor Drums Alive.

Samen dansen en drummen op het ritme van de muziek. Het gebruik van de twee drumstokken zorgt voor een goede coördinatie en de ontwikkeling van beide hersenhelften. Je ontdekt en verbetert je eigen ritmische gevoel. Drums Alive is ook samenwerken. Je trommelt namelijk niet alleen op je eigen bal, maar ook op de bal van degene die naast je staan. Samengevat kun je Drums Alive omschrijven als beweeglijk, muzikaal en ritmisch bezig zijn met als resultaat een goede lichamelijke conditie. Drums Alive is niet alleen voorbehouden aan fanatieke sporters. Vanwege de losse vorm en de vrolijke muziek is het geschikt voor iedereen.

Er wordt gestart met een blok van 12 lessen Drums Alive die gegeven wordt in de Fr. Nanningstraat in Musselkanaal door Paulien de Boer. Op donderdagavond van 20.30 tot 21.30 uur. 1e les start op 8 januari 2015. De kosten bedragen € 42,00 voor 12 lessen ( = € 3,50 per les). Iedereen kan meedoen! Jong, oud, met of zonder beperking.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal