Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Nordic Walking Clinics ter voorbereiding op de Klap tot Klaploop

Nordic Walking

Nordic Walking

MUSSELKANAAL – Vanaf 5 januari 2015 organiseert Fysiotherapie Musselkanaal/BAG Kanaalstreek in samenwerking met ReumActief weer Nordic Walking Clinics. Deze clinics zijn bedoeld voor iedereen die graag wil wandelen op zijn/haar niveau. De clinics worden in totaal 12 weken lang gegeven in Musselkanaal, steeds met een andere startlocatie.

De start van de clinics is maandag 5 januari om 10.30 uur bij Fysiotherapie Musselkanaal, Technicumstraat 9 te Musselkanaal. U kunt zich melden bij de balie. De clinics zijn elke maandag van 11.00 tot 12.00 uur. De kosten voor de clinics zijn € 35,–. Deze kosten graag contact voldoen bij de start van de clinic.
U kunt zich opgeven voor 3 januari 2015 bij Fysiotherapie Musselkanaal/BAG Kanaalstreek via de mail: info@fysiotherapiemusselkanaal of telefonisch op telefoonnummer 0599 413114.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.