Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Auto’s botsen op de Sluisstraat in Musselkanaal

Ongeval met twee voertuigen Sluisstraat 19-12-14MUSSELKANAAL – Op de Sluisstraat in Musselkanaal zijn gisterenavond twee auto’s op elkaar gebotst. Hierbij werd niemand ernstig verwond. Wel is één van de personen in de ambulance gecontroleerd. De verkeersongevallenanalyse van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval die vermoedelijk is ontstaan door een voorrangsfout.  [ Foto: Ronny Wiekenkamp 112regioflits ]

 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.