Direct naar de inhoud.

Kassabon McDonald’s voor korting autowassen Slump Oil Stadskanaal

  • door:
  • op:

Slump Mac_StknlSTADSKANAAL  (advertentie) – Wie het nieuwe jaar graag met een schone auto wil beginnen, doet er goed aan om een bezoekje aan McDonald’s Stadskanaal te brengen. Alle klanten van dit restaurant ontvangen in heel januari namelijk een fikse carwash korting via de kassabon!

McDonald’s kassabon is geld waard!
Op de achterzijde van de kassabon prijkt de hele maand januari een aantrekkelijke autowaskorting voor alle klanten van McDonald’s. Tegen inlevering van deze kassabon ontvang je bij BP Slump Oil Stadskanaal maar liefst 50% korting op een Carwash programma naar keuze. Deze kassabon kan tot eind februari nog verzilverd worden.

Thuis je auto wassen of toch door de wasstraat?
Uw auto wassen in de winter is belangrijk. Wist u dat pekel en vuil erg slecht zijn voor de lak en carrosserie? Een vieze auto is voor veel mensen nog steeds een reden om enthousiast zelf met sop en spons tekeer te gaan. We geven onze auto gemiddeld ongeveer zes keer per jaar een poetsbeurt. Tijdens het rijden kleeft er van alles aan uw auto, vuil (modder, regen), pekel in winterperiodes, maar ook olie- en rubberresten. Wanneer u uw auto zelf wast, loopt het afvalwater rechtstreeks het riool in en komt dan vaak onbehandeld terecht in slootjes en rivieren.

Beter voor het milieu
Autowassen in de wasstraat is beter voor het milieu. Het afvalwater komt hier terecht in een ‘OBAS-put’, een afvalscheider die voorkomt dat zand, slib of olie in het riool terechtkomt. Alle troep die van uw auto afkomt wordt zorgvuldig opgevangen en verwerkt door bedrijven die daarin zijn gespecialiseerd. Zo komt er geen vuil in het oppervlaktewater.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-