Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Omgekomen Pakistanen herdacht in Kandelaarkerk

F: Zalen van de Kandelaarkerk

F: Zalen van de Kandelaarkerk

STADSKANAAL – In GKv De Kandelaar (vrijgemaakt Gereformeerde Kerk) aan de hoek Navolaan – Amerikalaan in Stadskanaal was gisterenmiddag een herdenkingsdienst voor de omgekomen Pakistanen na een aanslag van de Taliban. Er werden zo’n 500 mensen verwacht.

Bij deze terroristische aanslag op een school in de stad Peshawar kwamen zeker 135 kinderen om. De herdenking gisterenmiddag was georganiseerd door een Pakistaan die in onze regio woonachtig is. Hij verwachtte mensen uit de Pakistaanse gemeenschappen in onder andere Ter Apel, Stadskanaal, Musselkanaal en Emmen.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.