Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Tafelhuis Winschoten brengt bijna 19.000 euro op

Het-TafelhuisWINSCHOTEN – Het Tafelhuis heeft dit jaar 18.888,64 euro binnengehaald met hun 5-daagse radio-actie. Dat is iets minder dan vorig jaar toen er ruim 20.000 euro in de knip zat. De Tafelhuis actie is een initiatief van de ‘Rondetafel Winschoten’ en werd in de ether gebracht door drie lokale omroepen uit Oost Groningen. De opbrengst is voor Stichting Jarige Job die ervoor zorgt dat kinderen van minder welgestelde ouders een mooie verjaardag van kunnen vieren. [lees meer medianieuws op semsland.nl]

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.