Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kerstnachtdienst Oosterkadekerk

Kerstnachtdienst OosterkadekerkSTADSKANAAL – Gisteravond waren we aanwezig bij de kerstnachtdienst in de Oosterkadekerk van de Hervormde Gemeente Nieuw Stadskanaal. Voorganger was Ds. J . Prosman. Organist was dhr.W. Kramer

Medewerking werd verleend door: Christelijk Mannenkoor Stadskanaal o.l.v. dhr.Johan W. Pots Zowel solo als ook in samenzang met het koor zongen: Lieneke & Bertus van Eijkelenburg wonend in Musselkanaal. De solozang van Bertus klonk erg mooi, ondanks dat hij, onbedoeld, zonder microfoon zong. Lieneke haar stem klonk opnieuw overweldigend. Tweede Kerstdag zingt Lieneke in De Doelen in Rotterdam en we wensen haar veel succes.

DSCF9515DSCF9534DSCF9522

bron en foto: msktje Musselkanaal

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.