Direct naar de inhoud.

Piraten Combinatie Musselkanaal in de ether voor het goede doel

Foto: PCM team  pcm.webnode.nl
Foto: PCM team pcm.webnode.nl

MUSSELKANAAL – Aan de Sluiskade in Musselkanaal wordt momenteel hard gewerkt aan de opbouw van het radiostation ‘Piraten Combinatie Musselkanaal’ (PCM). De mannen gaan 96 uur radio maken met gezellige muziek en diverse activiteiten. De opbrengst van de activiteiten gaat alsnog richting het Serious Request goede doel ‘Hands off our Girls’! Het is de tweede keer dat de radio-piraten geld inzamelen voor het goede doel. Vorig jaar werd er ruim tweehonderd euro opgehaald voor de Julian’s Stichting in Stadskanaal.

Het radiostation PCM bestaat uit drie piratenstations uit Musselkanaal. De zenders: ‘ Het is niet anders’, Mustang FM en Camping124 facebook logo (Small)radio hebben hierbij de handen ineen geslagen tot dit mooie jaarlijkse initiatief rondom de jaarwisseling. Uiteraard helemaal legaal want de heren hebben een zogeheten evenementen vergunning aangevraagd bij het Commissariaat voor de Media. Je kunt de zender vanaf maandag t/m 1 januari horen op de FM frequentie 98.2 in de ether. De zender heeft een bereik van ruim 10 km in het rond en is dus te beluisteren in een groot gedeelte van de kanaalstreek.

Surf hier naar de website van PCM radio

2 reacties op “Piraten Combinatie Musselkanaal in de ether voor het goede doel”

  1. wat maak je je nu druk is voor een paar dagen
    maar goed overal heb je van die mensen die wat te zeiken hebben
    probeer eens gewoon normaal te doen dan stoor je je ook niet aan dit soort dingen
    een tevreden luisteraar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-