Direct naar de inhoud.

Spinningmarathon: sportief, leuk én voor een goed doel

Spinning
Spinning

VALTHERMOND – Op zaterdag 10 januari 2015 organiseert stichting Mond2Mond een spinning marathon waar iedereen aan mee kan doen. Kom van 13.00 tot 18.00 uur naar ’t Brughuus in Valthermond en doe mee! Onder leiding van 5 professionele en zeer ervaren presenters fiets je één, twee of vijf uur in ‘t Brughuus in Valthermond. Je reserveert één fiets voor € 10,- per uur. Roep je (sport)vrienden, familie, buren en kennissen op en doe mee! Het belooft een spectaculaire show te worden. Je hoeft geen getrainde fietser/sporter te zijn om mee te doen. Je bepaalt je eigen tempo. Wil je niet meedoen? Kom dan kijken naar dit prachtige evenement en moedig andere deelnemers aan.

mond2mondVeilingmeester Gert Jakobs
Naast de spinningmarathon, waar verschillende bekende Nederlanders en Drenten aan deelnemen, organiseren we tussendoor een veiling voor ALS. Er gaan in ieder geval twee wielershirts van Bauke Mollema onder de hamer. De veilingmeester is niemand minder dan Gert Jakobs (Ex wielrenner, vaste tafelgast bij RTL Tour du Jour). Gert fietst zelf ook mee tijdens de marathon.

Goed doel
Dit jaar fietsen we voor Stichting ALS Nederland. Amyotrofische Laterale Sclerose (ALS) is een van de meest ernstige en invaliderende aandoeningen van het zenuwstelsel. Nederland telt op dit moment rond de 1500 patiënten: elk jaar overlijden er 500 en komen er 500 bij. Hoewel er wereldwijd onderzoek wordt gedaan naar de ziekte, is de oorzaak tot op heden onbekend. Hoop op een toekomst – met een gemiddelde levensverwachting van 3 tot 5 jaar na diagnose – is er voor deze 1500 patiënten dan ook nog niet.

Meedoen
Jij wilt dit evenement natuurlijk niet missen. Meld je daarom zo snel mogelijk aan via het opgaveformulier op www.mond2mond.nl

Clinics in samenwerking met Traction
Ben je niet bekend met het spinnen maar wil je wel graag meedoen? Elke zaterdag van 11.00 tot 12.00 uur organiseert Sportcentrum Traction een clinic. De start is op zaterdag 15 november. 8 lessen kost je maar €15,=! En daarmee doe je ook nog een uur mee tijdens de spinningmarathon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-