Direct naar de inhoud.

UFO’s gespot boven Stadskanaal

 • door:
 • op:
Vreemde bollen - F: info.sharenl.org
Vreemde bollen – F: info.sharenl.org

VLAGTWEDDE – Gisteren zijn er vreemde lichten gezien in de hemel boven Stadskanaal. De waarneming is gedaan door iemand in Vlagtwedde die op dat moment juist zijn honden uitliet. De waarnemer, die anoniem wilde blijven, zag vier geel- achtige lichten rond het tijdstip van 07.15 uur. De bollen hingen in formatie stil in de lucht boven Stadskanaal om vervolgens met hoge snelheid richting Emmen te vliegen. Omdat het om een vreemde, niet te verklaren waarneming ging heeft de persoon hiervan melding gemaakt op: UFOmeldpunt.nl

10 reacties op “UFO’s gespot boven Stadskanaal”

 1. Wat ik idd niet geloof dat het UFO’s waren. Als ik naar het dak van de schuur kijk op de foto zie ik daar ook 2 lichte plekken op.

  Toch mooi dat er mensen zo geloven

 2. tsjaa quintus zong er al over he in de grote race!! Het was een ufo t was een schotel uit de sterren!!

  Maar goed grote fantasie degene die dit gemeld heeft lijkt me erg sterk verhaal!!
  Miss te diep int glaasje gekeken? ( geeft nie gebeurd weleens)

 3. Het is makkelijk om iemand belachelijk te maken wanneer hij eerlijk gewoon zegt wat hij heeft gezien. Het is moeilijk te geloven dat zo iets waar is als je het zelf nog nooit gezien hebt. Ik heb het zelf met eigen ogen gezien recht boven mij ik was verbaasd en dacht gelijk dit mag ik nooit aan iemand vertellen om dat ze mij dan gek verklaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-