Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Benefietconcert voor Stichting Lucky Joe

Joseph Plat afgelopen zomer

Joseph Plat afgelopen zomer

STADSKANAAL – Er wordt zondagmiddag 18 januari in Stadskanaal een benefietconcert gehouden voor Stichting Lucky Joe uit Nieuw Buinen. Vorige week werd de muziekapparatuur van Lucky Joe gestolen in Beekbergen. Dat gebeurde na afloop van opnamen van een kerstmuziekshow ‘TV Lucky Joe’. Stichting Lucky Joe promoot artiesten in de muziekwereld en maakt o.a. opnamen van lokaal- en regionaal muziektalent.

 

 

Benefietconcert
Dina en Joseph Plat krijgen inmiddels veel steun en bijval via Facebook. Maar daar blijft het niet bij. In Stadskanaal wordt een concert georganiseerd om de stichting te steunen. Het ingezamelde geld gaat naar Lucky Joe. ‘We hopen ongeveer twee a drieduizend euro op te halen,’ zegt organisator Rinus Okken. Hij wordt hierbij bijgestaan door zangduo Anita & Ed en zanger Jeroen Stevens

 

Artiesten

TV Lucky Joe

TV Lucky Joe

Inmiddels hebben al twaalf artiesten toegezegd. ‘Lucky Joe is heel bekend onder de artiesten, ze doen veel voor de regionale en opkomende artiesten. Daarom willen ze hem op deze wijze schadeloosstellen’ aldus Okken. Ook in Nieuw-Vennep wordt een concert georganiseerd. Voor deze gelegenheid zijn al 22 artiesten gestrikt.

 

Gossen

Het concert in Stadskanaal op 18 januari wordt gehouden in partycentrum Gossen en begint om 14.00 uur. De organisatie wil ook graag een verloting houden en doet nog een beroep op mogelijke sponsoren. Je kunt contact opnemen via 06-29248265

 

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.