Direct naar de inhoud.

Henk Wijngaard te gast bij RTV-Stadskanaal *update

  • door:
  • op:

Henk WijngaardStadskanaal – Henk Wijngaard werd op 13 juni 1946 geboren te Stadskanaal als zoon van een uit Frankrijk gevluchte moeder en een Canadese geallieerde soldaat. Zijn jeugd speelde zich af in Stadskanaal. Al vroeg speelde muziek een belangrijke rol. Het was dan ook niet vreemd dat hij op zijn 14e verjaardag van zijn moeder een gitaar kreeg.
Er werd gitaarles gevolgd maar al snel ontdekte Henk dat dit niets voor hem was. Een kennis leerde hem een paar basis akkoorden zodat Henk zichzelf het gitaarspelen eigen maakte. Al snel begon Henk op te treden als zanger/gitarist in verschillende bandjes. Dat dit het begin zou zijn van een lange carrière, had niemand in die tijd kunnen voorzien.

Interview en liveoptreden
Vrijdag 30 januari 2015 is Henk Wijngaard vanaf 20.00 uur te gast in het vrijdagavondprogramma De S-Express.
Natuurlijk halen we even oude herinneringen op over Stadskanaal, gaan we het over vrachtwagens hebben en willen we alles weten over de voedselbank waar Henk ambassadeur van is.
En alsof het niet mooier kan heeft Henk heeft ons ook nog laten weten zijn gitaar mee te nemen en een paar nummers voor ons te zingen!

Beperkt aantal plaatsen
Voor dit gezellige onderonsje zijn voor liefhebbers een zeer beperkt aantal stoeltjes beschikbaar.
Wil je er vrijdagavond 30 januari bij aanwezig zijn? Mail dan z.s.m. je gegevens (naam en aantal personen) aan alex@rtvstadskanaal.nl dan krijg je z.s.m. bericht of je erbij kunt zijn.

De S-Express
Met enige regelmaat kun je op vrijdagavond livemuziek en leuke interviews verwachten in de S-Express.
Wil je ook een keer live optreden? Mail dat dan aan info@s-express.nl of kijk even op www.s-express.nl.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal