Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Oliebollenactie buurtcentrum Maarsstee smaakte naar meer

De oliebollenbakkers van Maarsstee

De oliebollenbakkers van Maarsstee

STADSKANAAL – De initiatiefnemers van de oliebollenverkoop in het Buurtcentrum Maarsstee spreken van een geslaagde actie. Vorig jaar werden (als experiment) voor het eerst op oudejaarsdag oliebollen verkocht. Hoewel kleinschalig was het toch een succes. ‘Het gaat er om dat de bewoners van Maarsstee en andere bezoekers van het buurtcentrum voor een zeer acceptabele prijs een lekkere oliebol kunnen kopen. Met de prijs van € 3,50 voor 10 oliebollen is de eerste doelstelling wel gehaald. Of de Tweede doelstelling is gehaald laten we aan de kopers over. Maar gezien het feit dat we meer dan twee keer zoveel hebben verkocht dan vorig jaar, lijkt dat ook wel goed te zitten’ aldus de initiatiefnemers. Ook volgend jaar zal Buurtcentrum Maarsstee weer een oliebollenactie hebben.

De beslagmakersLekker keten hoort erbij

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.