Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Jaarlijks Oliebollenconcert van Big Band Big Time

Big band big time2TER APEL – Op zondag 18 januari 2015 geeft Big Band Big Time haar traditionele jaarlijkse oliebollenconcert in het Boschhuis in Ter Apel. In een prachtige ambiance met kaarslicht en onder het genoegen van een welkomstdrankje en oliebollen kan het publiek genieten van dit swingende en altijd enthousiaste gezelschap.

Zoals gebruikelijk heeft de bigband voor dit concert een muzikale partner gezocht en gevonden. Was dat vorige jaar door samenwerking met de plaatselijke Borrelband goed voor een hele bijzondere muzikale ontmoeting (Stones repertoire met blazers!), dit jaar gaat het over een heel andere boeg maar beslist niet minder swingend met de zangers en zangeressen van het jongerenkoor Friends in Harmony. Tijdens het concert speelt Big Time veel nieuw repertoire dat eens per twee weken in de RSG in ter Apel wordt gerepeteerd onder leiding van dirigent Toine Wetering.

Friends in Harmony is een jongerenkoor dat onder leiding staat van dirigent Erik Luikens en pianist Tekke Withaar. Tijdens de wekelijkse repetitie in de Sint Wilibrorduskerk in Ter Apel is er behalve aandacht voor de vocale prestatie ruimte voor gezelligheid. Dit jaar bestaat het koor 45 (!) jaar en dat wordt gevierd met een groot jubileumconcert in theater de Muzeval in Emmen. De Big Band is er trots op dat er alvast een tipje van de sluiter van het jubileum repertoire wordt opgelicht tijdens het Oliebollenconcert.

Samen muziek maken is één van de leukste dingen die je kunt doen. Nieuwe leden die een instrument bespelen of zingen zijn van harte welkom tijdens een bandrepetitie om te komen kijken en luisteren. Of doe gewoon mee want dat is natuurlijk nog veel leuker! Naast het musiceren is er ook bij Big Time veel aandacht voor gezelligheid. Hoewel de bigband een jeugdige uitstraling heeft zijn alle leeftijdscategorieën welkom.

Het concert is zondag 18 januari in het Boschhuis in Ter Apel. Het begint om 14.30 uur. De zaal is geopend vanaf 14.00 uur. Kaarten kosten €7,50 per stuk. Kaarten zijn verkrijgbaar: aan de zaal, via tinus@bigbandbigtime.nl, via app 06 42716731 en in de voorverkoop bij de Jumbo in Ter Apel. www.bigbandbigtime.nl.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.