Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

De politie zoekt benadeelden van vernieling van hun auto

politieSTADSKANAAL – Gisterenavond is in een woning in de Lyceumlaan een 42-jarige inwoner van Stadskanaal aangehouden. Hij wordt er van verdacht enkele auto’s in de omgeving van de Irenelaan en de Lyceumlaan te hebben vernield. De man bleek onder invloed van alcohol te verkeren. Enkele gedupeerden hebben inmiddels aangifte gedaan maar de politie heeft het vermoeden dat er nog meer benadeelden zijn. Deze gedupeerden worden gevraagd zich te melden bij de politie via: 0900-8844.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.