Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Burgemeester Galama neemt deel aan demonstratie

CharlieGRONINGEN – De burgemeesters van alle 23 gemeenten in de provincie Groningen demonstreren vanavond. De demonstraties worden gehouden als steunbetuiging aan de slachtoffers en nabestaanden van de aanslag op het Franse satirische tijdschrift Charlie Hebdo. Sommige burgemeesters, zoals in Winschoten en Pekela, demonstreren in hun eigen gemeente. De gemeente Stadskanaal organiseert zelf geen demonstratie. Burgemeester Galama is vanavond om 18.00 uur wel aanwezig bij de grote demonstratie op de Grote Markt in Groningen, samen met de meeste andere burgemeesters uit onze provincie.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

2 Reacties op “Burgemeester Galama neemt deel aan demonstratie

  1. ik vond het raar dat de burgermeester van Stadskanaal niet achter de actie staat voor haar eigen gemeente

  2. Er zou in eerste instantie dan ook niets georganiseerd worden hier in Stadskanaal. Mijn zoon was gisteren aanwezig bij de demonstratie in Groningen en vond het wel gaaf dat onze burgemeester daarbij ook aanwezig was. Volgens hem was het een zeer indrukwekkende en emotionele gebeurtenis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.