Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Erik Scholte loopt kilometers voor MS

Erik ScholteMUSSELKANAAL – Na vorig jaar zijn hardloopkilometers aan het goede doel ‘Stichting Opkikker” te doneren heeft Erik Scholte, eigenaar van de website www.musselkanaal.info besloten om dit jaar zijn hardloopkilometers te doneren aan het Nationaal MS Fonds. Om deze actie voor het goede doel onder de aandacht te brengen en andere mensen te motiveren hier aan mee te doen heeft Erik een speciale site opgezet met hierin alle informatie.

Donatie

Ook vraagt hij bedrijven een kleine bijdrage per gelopen kilometer te doneren. “Tegen een vergoeding van 15 euro kan er dan een Rennen voor MS.musselkanaal.infobedrijfslogo met link naar uw site geplaatst worden. Uw bedrijf komt op deze manier positief onder de aandacht”, aldus Scholte. 100% van alle binnen gekomen donaties gaat naar het goede doel ‘Nationaal MS Fonds’.

Lees meer over dit initiatief op de site http://ms.musselkanaal.info  waar je als deelnemer/donateur tevens de gelopen kilometers kunt volgen. Inmiddels hebben de eerste donateurs zich al gemeld.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.