Direct naar de inhoud.

Nieuwjaarstoespraak waarnemend burgemeester Adema Borger-Odoorn

  • door:
  • op:

Piet AdemaBORGER- ODOORN – Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Borger-Odoorn op woensdagavond 7 januari, blikte burgemeester Piet Adema terug op 2014. Vanzelfsprekend werd ook vooruitgekeken naar het nieuwe jaar. De gehele toespraak staat te lezen op de website van de gemeente Borger-Odoorn en deze begon zo..

Beste aanwezigen,

Naomens de gemienteraod, het college en de organisaotie wèns ik je allemaol veul heil en zeeg’n in et neie jaor!

Ik wil alle inwoners van onze gemeente danken. U heeft mij een geweldig welkomstcadeau gegeven: een buitengewoon rustige jaarwisseling. Het lijkt erop dat er minder vernielingen zijn geweest dan vorig jaar en ook minder onrust.

Ik wil de politie, brandweer en ambulancedienst en onze dienst gemeentewerken hartelijk danken voor hun paraatheid tijdens de jaarwisseling. Het is triest te horen dat in andere delen van het land deze hulpverleners weer zijn belaagd. We kunnen niet genoeg doen om deze mensen hun werk ongestoord te laten uitvoeren. Ook anderen die tijdens de feestdagen hebben gewerkt wil ik danken. Ik denk aan mensen uit de zorg, de energievoorziening, enzovoort. [ verder lezen.. ]



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal