Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Opening Koffiecafé in Bibliotheek Stadskanaal

foto leescaféSTADSKANAAL – Sinds begin dit jaar kunt u weer een heerlijk kopje koffie, thee, broodje of een snack nuttigen in Bibliotheek Stadskanaal. Onderneemster Ria Trip heeft het leescafé nieuw leven ingeblazen met haar Koffiecafé. Zaterdag 17 januari is de officiële opening. Diezelfde dag is er ook een gratis voorstelling voor kinderen in de Bibliotheek. Een mooie gelegenheid om samen met de kinderen langs te komen. Terwijl de kinderen genieten van de voorstelling, kunt u plaatsnemen in het vernieuwde leescafé.

 

Koffie of thee voor €1,00

Om de officiële opening te vieren is er zaterdag 17 januari een speciale actie: een kopje koffie of thee voor maar €1,00. Op de kaart staat verder soep, tosti’s, belegde broodjes en diverse drankjes. Daarnaast is er een verrassend en origineel assortiment van verschillende theesoorten te koop. Het leescafé is elke dag, tijdens de openingstijden van de Bibliotheek, geopend.

 
Voorstelling poppentheater

Zaterdag 17 januari begint om 14.00 uur de gratis voorstelling van poppentheater Dubbele Jan voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Deze poppentheatervoorstelling is geïnspireerd op het Prentenboek van het Jaar 2015 “Boer Boris gaat naar zee” van Ted van Lieshout.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

1 Reactie op “Opening Koffiecafé in Bibliotheek Stadskanaal

  1. Succes Ria!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.