Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Burgemeester beantwoordt Twittervragen tijdens Nieuwjaarsbijeenkomst

Selfie van Jan Paul Beukema met burgemeester Baukje Galama en presentator Marcel Nieuwenweg

Selfie van Jan Paul Beukema met burgemeester Baukje Galama en presentator Marcel Nieuwenweg

STADSKANAAL – Tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente Stadskanaal, op dinsdag 6 januari in Theater Geert Teis, zijn vele vragen beantwoord door burgemeester Baukje Galama. Van de oproep ‘Vraag het de burgemeester’ op twitter en andere sociale media is goed gebruik gemaakt.

In een tweegesprek met presentator Marcel Nieuwenweg heeft de burgemeester teruggekeken naar 2014, vooruitgeblikt op 2015 en is ze ingegaan op enkele persoonlijke vragen. De gestelde Twittervragen zijn kort gepresenteerd door Jan-Paul Beukema uit Stadskanaal, terwijl de band Anti-D’s voor de muzikale omlijsting heeft gezorgd.

Hassing Filmproducties heeft een registratie gemaakt van de bijeenkomst. Deze is te bekijken op de website van de gemeente www.stadskanaal.nl. Ook de antwoorden op de vragen, die via twitter en sociale media werden gesteld, zijn daar te zien en te horen.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

1 Reactie op “Burgemeester beantwoordt Twittervragen tijdens Nieuwjaarsbijeenkomst

  1. Meet dank aan Haren, is de provinciegrens nu eindelijk niet meer heilig. Dat biedt nieuwe perspectieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.