Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Jongen bestolen van portemonnee in Ter Apel

politie-autoTer Apel – Een 17-jarige inwoner van Ter Apel werd zondagavond op een voetpad tussen de Hoofdkade en de Baander met geweld bestolen van zijn portemonnee. Dit gebeurde door vier á vijf leeftijdsgenoten.

De 17-jarige was vanaf het busstation onderweg naar huis. Op het voetpad werd hij door de jongens vastgegrepen en bedreigd met een mes. Hij moest vervolgens zijn portemonnee afstaan. Het slachtoffer zag kans om aan zijn belager te ontkomen en zette het op een rennen. Eenmaal thuis aangekomen waarschuwde hij de politie. Agenten hebben nog gezocht naar de daders. Ze werden echter niet meer aangetroffen. Het slachtoffer deed aangifte.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.