Direct naar de inhoud.

Kees Goedhart in Baptisten gemeente Nieuw-Buinen

  • door:
  • op:
Kees Goedhart
Kees Goedhart

NIEUW BUINEN – Vanaf donderdag 22 januari komt Kees Goedhart maandelijks een serie Bijbelstudies verzorgen in de Baptisten gemeente Nieuw-Buinen. Kees Goedhart is vooral in Evangelisch Nederland een bekende spreker. Na zijn bekering op jonge leeftijd ging Kees Goedhart samen met zijn vrouw Fieke werken in Noord-Duitsland onder vluchtelingen uit het Oostblok.

In de zestiger jaren werkten zij op het eiland Saint Lucia in het Caribisch gebied, waar zij enkele gemeenten mochten stichten. Na terugkomst in Nederland raakte Kees, vooral als Bijbelleraar, steeds meer betrokken bij het werk in Evangelische Gemeenten. Tijdens de jaarlijkse Pinksterconferenties van “Stichting Opwekking” is hij meestal één van de sprekers (Hij is ook de voorzitter van “Opwekking”). Daarnaast schrijft hij elke maand een artikel in het Opwekking Magazine.

Zijn boek ‘Terug naar de basis’ wordt door veel huiskringen gebruikt als leidraad bij het behandelen van fundamentele, Bijbelse waarheden. De studies zijn telkens op de donderdagavond en beginnen op 22 januari, met als thema: Geestelijke stabiliteit in vele facetten van je leven, op donderdag 19 februari: Omgaan met spanning en stress, op 26 maart: Hoe passen wij in Gods plan? (Romeinen 12) en op 23 april: Op wie wil je lijken? Studie vanuit de brief aan de Filippenzen.

De studies beginnen om 20.00 uur en vinden plaats in het kerkgebouw van de Baptisten gemeente aan het Dwarsdiep 9 in Nieuw Buinen.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal