Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Paranormale beurs in Café De Driesprong te Gieterveen

parafair bannerGIETEN – Parafair is een organisatie die samen is gesteld uit zeven personen die samenwerken op basis van wederzijds respect. De fair geeft mogelijkheden om antwoorden te krijgen op levensvragen. De therapeuten, paragnosten en coaches hebben veel levenservaring en werken allemaal helend. Iedere keer bezoeken zij een andere plaats en locatie.

De fair of beurs wordt aangevuld met andere stands en is dus nooit hetzelfde. De toegang is gratis. Op 25 januari o.a. aanwezig: Lina Buurlage (bekend medium uit Groningen), Vanessa Soulcerres (nailconsult/medium) Wikash Moella (waskrijt/medium), Harma Blouw ( transpersoonlijk counselor en energetisch werker) en Renee Merkestijn(Lenormand/ Syberische orakelstenen) zie voor totaal programma: www.parafair.nl

Agenda

Zondag 25 januari in Bruin Café De Driesprong te Gieterveen. Aanvang 12.00 uur- 21.00 uur inclusief lezingen.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.