Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Winnares ‘Pin en win actie’ is bekend

logo_header_bibliotheekGRONINGEN – De Groningse bibliotheken geven sinds oktober 2014 iedere maand een Large abonnement cadeau aan de winnaar van de ’Pin en win actie’. Ook mevrouw Meijn-Withoud uit Sellingen deed mee aan deze actie. Zij pinde in de Bibliotheek van Ter Apel, leverde de bon in en werd daarmee de winnaar van de maand december.

De winnares kan vanaf nu een jaar lang gratis gebruik maken van alle voordelen die het Large abonnement biedt. Zo kan zij haar materialen maar liefst 6 weken lenen, worden er geen bedragen gerekend voor te laat inleveren en mag zij maximaal 50 items tegelijk in huis hebben. De ‘Pin en win actie’ van de bibliotheken in de provincie Groningen loopt nog tot en met april 2015.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.