Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Benefietconcert ‘Poetry in Concert’ in theater Geert Teis

logo centrum winkeliers StadskanaalSTADSKANAAL – Op vrijdagavond 13 februari 2015 vindt in theater Geert Teis de editie 2015 plaats van ‘Poetry in Concert’, georganiseerd door Rotaryclub Stadskanaal en Soroptimistclub Stadskanaal.

Deze bijzondere editie van het benefietconcert staat voor een groot deel in teken van ‘250 jaar Het Stadskanaal en 400 jaar Semslinie’ (www.250400.nl). Karin Bloemen en Klaas Spekken verzorgen optredens. Zij worden begeleid door de Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’ o.l.v. Norbert Nozy.

Scholieren uit de regio maken zich die avond sterk voor een ‘Poetry Rap Battle’. Ook kunt u genieten van unieke streekbeelden van vervlogen tijden en prachtige muzikale hoogtepunten. Catfever zorgt voor swingend muziek tijdens de afterparty na het concert.

De presentatie is in handen van Baukje Galama, burgemeester van de gemeente Stadskanaal. De opbrengst van het concert is bestemd voor Voedselbank Zuid-Oost Groningen. Aanvang: 20.00 uur.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.