Direct naar de inhoud.

Concert Jan Vayne met ongekend ‘lokaal’ zangtalent in Oosterkadekerk

Concert Jan VayneSTADSKANAAL – Aanstaande vrijdag kun je genieten van een prachtig nieuwjaarsconcert in de Oosterkadekerk te Stadskanaal. De bekende Jan Vayne is hier aanwezig om samen met de jeugdige sopraan Lieneke van Eijkelenburg (Musselkanaal), violiste Ali Wierth en sopraan Hermien Cats (Stadskanaal) een gevarieerd muziekprogramma neer te zetten.  Hermien Cats en Jan Vayne kennen elkaar overigens nog van een improvisatieconcert enkele jaren geleden in Coevorden. De sopraan uit Stadskanaal stond toen op de bühne naast de pianovirtuoos en zong hier spontaan ‘I dreamed a Dream. Hermien Cats was tijdens ‘Moonlight Shopping’ vorige maand nog te horen via RTV Stadskanaal. Ze trad toen op in de Kanaalpassage.

Het nieuwjaarsconcert met Jan Vayne en zijn (lokale) gasten begint vrijdag 23 januari om 20.00 uur in de Oosterkadekerk, Oosterkade 5 Stadskanaal. Reserveren kan nog via:ajabrinkman@hotmail.com

Hermien Cats zingt ” Think of Me ” uit de Phantom of the Opera. Film/montage Harry Cats

Eén reactie op “Concert Jan Vayne met ongekend ‘lokaal’ zangtalent in Oosterkadekerk”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-