Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Leerlingen Sterrenschool obs Westerschool genieten van Voorleesontbijt!

westerschool met voorleesontbijtSTADSKANAAL – Ook in Stadskanaal was er een gezellig voorleesontbijt tijdens de voorleesdagen. Vooral vaders en opa’s genoten dit jaar voorkeur. De leerlingen van unit 1 van de Sterrenschool obs Westerschool hadden  hoog bezoek van de oud schooldirecteur dhr. JH Willems. Hij las natuurlijk het boek: Boer Boris gaat naar zee.

 
In Unit 2 werd er voorgelezen door een oma van een van de leerlingen, zij heeft voorgelezen uit het boek weg met die krokodil. De leerlingen van unit 3 hadden bobsleeër Yannick Greiner op bezoek, hij zat samen met Edwin van Calker (oud leerling van de school) in het Olympisch bobslee team in Sochi. Yannick heeft voorgelezen uit het boek Spinders en hij heeft een presentatie gegeven over de bobslee sport.

[Foto: leerlingen unit 1 luisteren naar oud directeur JH Willems tijden het voorleesontbijt]

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.