Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Man aangehouden voor mishandeling met stroomstootwapen

Politie-112-logo-alarm-hulpdiensten. groot formaat.Stadskanaal – Een 33-jarige inwoner van Stadskanaal werd in de nacht van maandag op dinsdag gearresteerd nadat hij vermoedelijk een plaatsgenoot met een stroomstootwapen had bedreigd en mogelijk ook geraakt.

De politie werd omstreeks drie uur gebeld over een conflict op de Handelsstraat in Stadskanaal. Een van de personen zat met een bebloed gezicht op de grond en vertelde dat hij was bedreigd door iemand met een stroomstootwapen. De man zou ook de trekker hebben overgehaald. De persoon in kwestie stond ook in de straat en haalde, nadat hij door de politie was gevraagd, inderdaad een stroomstootwapen tevoorschijn. De Kanaalster werd aangehouden en ingesloten.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.