Direct naar de inhoud.

Opnieuw sneeuw in aantocht

Stadskanaal Noord in de winter (c) RTVS
Stadskanaal Noord in de winter (c) RTVS

STADSKANAAL – Terwijl New York een flink pak sneeuw op zijn dak krijgt ( minder erg dan was voorspeld), is ook bij ons sneeuw van betekenis in aantocht.

 
Vanaf donderdag wordt overlast door sneeuw en gladheid voorspeld. Daarom tipt en verwijst de redactie op de bijzondere webpagina ‘Sneeuw, code rood’. Deze geeft een unieke blik achter de schermen bij de werkzaamheden van het KNMI en Rijkswaterstaat als er sneeuw op komst is. Hoe zorgen zij ervoor dat Nederland tijdens heftige sneeuwval niet vastloopt? Op deze pagina wordt op journalistieke wijze (tekst, fotografie, video) in beeld gebracht wat we eigenlijk nooit zien. De bijzonder fraaie website ‘sneeuw, code rood‘ is gemaakt door Werken voor Nederland in opdracht van de Rijksoverheid.

[ingezonden]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-