Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Hennepknippers betrapt

hennepstekjesBELLINGWOLDE – De politie heeft dinsdagmiddag in een schuur achter een woning aan de Hoofdweg twee hennepknippers betrapt. De man en vrouw van 53 en 50 jaar oud werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Agenten hadden een melding gekregen dat op de Hoofdweg bij een woning een sterke henneplucht hing. Toen de agenten bij de woning aanbelden, werd er niet open gedaan, waarop de agenten de voordeur forceerden. In de woning werd geen hennepkwekerij aangetroffen. In de schuur in de achtertuin waren een man en een vrouw druk bezig om hennepplantjes te knippen. Het duo werd aangehouden, overgebracht naar het politiebureau en daar voor nader onderzoek ingesloten. De hennep werd in beslag genomen. De hennepplantjes zijn vermoedelijk afkomstig van elders want in de schuur werd geen kwekerij aangetroffen.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.