Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Vrijwilligers leren van elkaar op de dinsdagmiddag

VC cafe logoSTADSKANAAL – Het Vrijwilligerscollege Stadskanaal start op 10 februari met een wekelijks inloopcafé in de Bibliotheek Stadskanaal.

Elke dinsdagmiddag van half twee tot half vier wisselen vrijwilligers hier kennis en vaardigheden uit rond een thema, samen met een deskundige vrijwilliger. De thema’s komen voort uit de leervragen van vrijwilligers en gaan bijvoorbeeld over ICT/computer, hoe geef ik goede zorg, penningmeesterschap of fondsenwerving.

‘Welkom’ is het thema voor de eerste twee bijeenkomsten. Dan staat het ophalen van de leervragen centraal. Het Vrijwilligerscollege maakt gebruik van kennis, ervaring en talenten die mensen vrijwillig als trainer of begeleider willen inzetten. Ook zij zijn op 10 en 17 februari welkom om kennis te maken en informatie uit te wisselen.

Het Vrijwilligerscollege is een initiatief van welzijnsinstelling Welstad en wordt mede mogelijk gemaakt door het Skanfonds. Meer informatie is te vinden op de website www.vrijwilligerscollege-stadskanaal.nl.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.