Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Debuut boek Alie van der Laan genomineerd voor schrijversprijs

Lag het aan de perenvlaSTADSKANAAL – ‘Lag het aan de perenvla? – In therapie voor angst en een fobie’ is genomineerd voor Boekgoud. Een prijs die wordt toegekend aan de beste schrijver 2014 van uitgeverij Boekscout. Uit de lijst met ruim duizend titels van boeken die zijn uitgeven, zijn twintig boeken genomineerd die in aanmerking komen voor deze bijzondere erkenning. De nominatie is temeer bijzonder, omdat Alie van der Laan met dit boek haar debuut als auteur beleeft. Een erkenning van formaat!

De prijs wordt toegekend door een vakjury bestaande uit Marja Vos, Ed van Heijzen en Lars Meiners. Gepokt en gemazeld door hun eigen rijke schrijverservaring, én door hun jurywerk voor toekenningen van schrijversprijzen. Op 28 februari worden een shortlist bekend gemaakt. Dan zijn er nog vijf schrijvers over die gaan strijden om de titel ‘beste schrijver bij Boekscout van 2014’. Tijdens een feestelijke bijeenkomst op 20 maart zal bekend worden gemaakt welk boek deze titel ontvangt. Naast deze onderscheiding is er tevens een publieksprijs. Op de site van Boekscout.nl kan worden gestemd.

‘Lag het aan de perenvla? – In therapie voor angst en een fobie’ is een autobiografisch boek over de zoektocht naar de oorzaak en een oplossing voor een irreële angststoornis. Een verhaal dat naast therapie-ervaringen ook een kijkje geeft in de keuken van een full-time fobielijder.

Het boek is verkrijgbaar bij Boekscout.nl, de Readshop Stadskanaal en bij alle erkende boekhandels ISBN nummer: 9789402212303. Voor meer informatie www.laghetaandeperenvla.nl

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

1 Reactie op “Debuut boek Alie van der Laan genomineerd voor schrijversprijs

  1. Erik Vissering

    Wilt u ook stemmen voor de publieksprijs, dan kan dat via deze link.
    http://www.boekscout.nl/favorieten/index.php#5279

    Alvast bedankt voor het stemmen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.