Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Henk Wijngaard scoort nog steeds prachtige liedjes

Henk Wijngaard bij RTV Stadskanaal RTVS – Video – De bekende en populaire zanger Henk Wijngaard was afgelopen vrijdagavond te gast bij ons in het radioprogramma ’S-Express’. Hier vertelde hij hoe het allemaal begon met zijn zangcarrière in de jaren 70 van de vorige eeuw. Henk werd geboren, na de oorlog, in 1946 in Stadskanaal. In 1978 beleefde hij zijn grote doorbraak met de door hemzelf geschreven megahit ‘Met de vlam in de pijp’. Tijdens het programma werden er diverse herinneringen over Stadskanaal opgehaald en werd er gesproken

S-express crew met Henk Wijngaard

S-express crew met Henk Wijngaard

over de voedselbank Zuidoost Groningen waar Henk ambassadeur van is. Uiteraard had Henk zijn gitaar meegenomen om een paar nummers te zingen!  Henk Wijngaard maakt nog steeds mooie songs. Zijn laatste nummer ´Altijd Onderweg´ uit 2014  maakt dit overduidelijk. – Alles weten over Henk Wijngaard? Bezoek dan zijn eigen prachtige website

 

 

 

 Alex Bos sprak met Henk Wijngaard. Een korte samenvatting (inclusief een liedje)

 

 

En hieronder het complete interview met meerdere songs!

 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.