Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Verbouw publieksruimtes gemeentehuis

Gemeentehuis Stadskanaal okt 2014 . (F: RTVS)

Gemeentehuis Stadskanaal okt 2014 . (F: RTVS)

STADSKANAAL – Op 2 februari start de verbouw van de publieksruimtes in het gemeentehuis. De verbouwing vindt plaats omdat de gemeente dit voorjaar een Klant Contact Centrum (KCC) krijgt, dat onderdeel is van een nieuwe afdeling Dienstverlening. Naast de digitale dienstverlening wil de gemeente met de introductie van het Klant Contact Centrum ook de dienstverlening aan de balie en telefoon verder verbeteren.

Naar verwachting duren de verbouwwerkzaamheden ongeveer acht weken. Het gemeentehuis blijft gedurende de verbouw open.

Inwoners kunnen straks voor ál hun vragen terecht bij het KCC. Er komen minder loketten en de meeste (telefonische) vragen kunnen direct beantwoord worden. Bovendien krijgt het gemeentehuis ruimere openingstijden en kunnen steeds meer producten digitaal worden aangevraagd.

Voor de inrichting van het gemeentehuis betekent dit dat er een snelbalie komt. Alle klanten kunnen in eerste instantie bij deze balie terecht. Er wordt een aparte telefonieruimte gecreëerd. Klanten hoeven daardoor niet meer te wachten op baliemedewerkers die tussendoor ook telefoontjes afhandelen, zoals bij de huidige receptie het geval is. Tot slot zullen de spreekruimtes en de gevel van het gemeentehuis een opknapbeurt krijgen. De balie Werk en Inkomen – nu nog gevestigd in de A22 – wordt opgenomen in het KCC.

Om het inwoners zo gemakkelijk mogelijk te maken wordt het maken van een afspraak eenvoudiger. Men kan straks voor een groot aantal producten via internet rechtstreeks een afspraak maken, waarbij men direct kan zien welke dagen en tijden beschikbaar zijn.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.