Direct naar de inhoud.

Filmliga pakt uit met 6 films tijdens 7e filmzondag

  • door:
  • op:

 

Service bioscoop Smoky Stadskanaal
Service bioscoop Smoky Stadskanaal

STADSKANAAL – Zondag 15 februari organiseert de Filmliga Stadskanaal haar 7e filmzondag. Op die dag worden er 6 films vertoond. Het programma wordt geopend om 10:30 uur met de Franse film L’homme qu’on trop. geregiseerd door Andre Techine. Om 11:00 uur begint in een andere zaal de 2e film, La grand cahier van de Hongaarse regiseur Janosz Szasz. Na de middagpauze begint om 13:45 uur de Nederlandse film Dorsvloer vol confetti regie Tallulah Hazekamp Schwab, gevolgd door de film Of horses and men, die om 14:00 uur begint, deze film is door IJsland Oscarinzending 2014, geregisseerd door FilmligaBenedikt Erlingsson. Hierna volgt de prachtige film Boyhood, geregisseerd door de Amerikaan Richard Linklater. Deze film is de winnaar van de Golden Globe Award. De film begint om 15:45 uur. Gelijktijdig begint in een andere zaal Pride ook deze film heeft prijzen gewonnen n.m.l Publieksprijs Filmfestival Gent en Best British Film Award 2014. regie Malthew Warchus.

De filmliefhebbers hebben dus  wat te kiezen, bent u er uit de voor verkoop is op 13 en 14 februari aan de kassa van Smoky Theater. Kosten per film € 4 voor leden en € 8 voor niet leden. Voor meer informatie kunt u terecht op e-mailadres: filmligastadskanaal@gmail.com

[ingezonden]

Eén reactie op “Filmliga pakt uit met 6 films tijdens 7e filmzondag”

  1. Hallo RTVS,
    Mooi dat jullie de filmzondag vemelden.
    T.a.v. de kaartverkoop wil ik graag een correctie plaatsen:
    In de voorverkoop aan de kassa t/m 14 febr. kost een kaartje per film 4€ voor leden en 7€ voor niet-leden. Op de Filmzondag kost een kaartje resp. 5 en 8 €. Dus: trakteer jezelf en koop kaartjes in de voorverkoop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-