Direct naar de inhoud.

Informatieavond nieuwe huishoudelijke hulp volgeboekt

  • door:
  • op:

hhulpSTADSKANAAL – Het animo voor het bijwonen van de bijeenkomst “Keukentafelgesprekken, wat nu?” blijkt enorm te zijn. Dit laat zien dat er behoefte is aan informatie over de huishoudelijk hulp 2015 en WMO 2015 bij cliënten/zorgbehoevenden, zorgverleners, naasten en andere betrokkenen. In de afgelopen week is het dubbele aan aanmeldingen binnengekomen, wat vooraf niet te overzien was.

Volle zaal
“Voor de bijeenkomst op donderdagavond 5 februari in De Stobbe hebben zich zoveel mensen opgegeven dat aanmelden op dit moment niet meer mogelijk is”, meldt Teja van Geenen namens de organisatoren. “De zaal komt anders te vol te zitten en de veiligheid en bereikbaarheid rond De Stobbe moet daarnaast gewaarborgd blijven. Bezoekers die zich vooraf hebben aangemeld, worden hierbij gevraagd om zoveel mogelijk te gaan carpoolen en zo mogelijk per openbaar vervoer, de fiets of te voet te komen.”
De zaal is open vanaf 19.30 uur. Het belooft een mooie, informatieve avond te worden waarin zowel zorgverleners als zorgbehoevenden aanwezig zijn. De bijeenkomst gaat ongetwijfeld op enige wijze een vervolg krijgen



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal