Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Auto kwijt door hennepkwekerij

hennepstekjesOude Pekela – De bewoners van een woning aan de Veemstede raakten donderdagmiddag hun auto kwijt nadat op de zolderkamer een hennepkwekerij was ontdekt. De man en vrouw van 64 en 58 jaar werden aangehouden. De kwekerij werd ontruimd en tegen het duo werd proces-verbaal opgemaakt.

Agenten kwamen de kwekerij op het spoor omdat het dak van de woning sneeuwvrij was. Op de daken van alle omliggende woningen lag wel sneeuw. In de straat was al eerder een hennepkwekerij ontmanteld en daarom werd ook nu een nader onderzoek ingesteld. Op de zolderkamer vonden agenten een kwekerij met 200 hennepplanten. De apparatuur en de hennep werden in beslag genomen. Daarnaast werd ook de auto van de bewoners in beslag genomen omdat deze vermoedelijk is betaald met geld dat is verdiend met het hennepkweken. De stroom voor de kwekerij werd illegaal afgetapt.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.