Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Dreumesuurtje in bibliotheken Ter Apel en Stadskanaal

logo_header_bibliotheekSTADSKANAAL/TER APEL – In de bibliotheken in Ter Apel en Stadskanaal wordt deze maand weer een dreumesuurtje gehouden. Op woensdag 11 februari in Bibliotheek Ter Apel en woensdag 18 februari in Bibliotheek Stadskanaal kunnen kinderen van 10.00 uur tot 11.00 uur weer luisteren naar een nieuw voorleesverhaal.

Het dreumesuurtje wordt maandelijks georganiseerd voor een- tot tweejarigen en hun ouders, grootouders of oppas. Er wordt voorgelezen, gezongen, gespeeld en geknutseld. De activiteiten zijn gericht op stimulering van de taalontwikkeling, de motoriek en de sociaal-emotionele ontwikkeling van het jonge kind.

Deze maand staat het boek Piep wil oversteken van Fleur van der Weel centraal. In dit prentenboek wil Piep met zijn knuffel de straat oversteken, maar het verkeerslicht springt op rood. Gelukkig komen er tijdens het wachten allerlei voertuigen voorbij, zodat de tijd voorbij vliegt!

Dreumesuurtje in Bibliotheek Ter Apel
Datum woensdag 11 februari
Tijd 10.00 tot 11.00 uur
Locatie Bibliotheek Ter Apel, Molenplein 25

Dreumesuurtje in Bibliotheek Stadskanaal
Datum woensdag 18 februari
Tijd 10.00 tot 11.00 uur
Locatie Bibliotheek Stadskanaal, Continentenlaan 2

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.