Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kerken luiden de noodklok in Groningen

klokgeluiGRONINGEN – Vanochtend, klokslag elf uur, klonk overal in onze provincie klokgelui. Op dat moment begon de Tweede kamer in Den Haag aan het lang verwachte debat over het aangepaste gasbesluit van minister Kamp. Het ging om ongeveer vijftig kerken die voor een oorverdovend lawaai hebben gezorgt. De kerken gaven hiermee gehoor aan de oproep van de Groninger Bodem Beweging. Minister Kamp maakte eerder al bekend dat de gasproductie het eerste half jaar niet boven de 16,5 miljard mag komen. De oppositie partijen willen dat vandaag nog besloten wordt om deze lijn door te trekken.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.