Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Aanrijding letsel met drank

blaastestZuidbroek – Een 35-jarige vrouw uit Sappemeer is zaterdag- op zondagnacht bij een verkeersongeval op de Burgemeester Omtaweg gewond geraakt. De vrouw zat bij haar vriend, een 43-jarige man uit Sappemeer, in de auto. De man was de controle kwijt geraakt over het stuur van zijn auto.

Hij reed op de kruising met de Parallelweg rechtdoor. De auto kwam vervolgens tot stilstand in de nabijgelegen sloot. Het slachtoffer werd voor verder medisch onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. Een blaastest op straat wees uit dat de verdachte vermoedelijk te veel alcohol had gedronken.

Ademanalysetest
Na de ademanalysetest op het politiebureau werd vastgesteld dat hij 2,2 promille alcohol (995 ugl) in zijn bloed had. De agenten vorderden het rijbewijs van de 43-jarige in. Hij mocht na het afleggen van een verklaring het politiebureau in Hoogezand verlaten. Tegen de verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.