Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

32.072 euro voor voedselbank dankzij benefiet ‘Poetry in Concert’

Judith van der Laan

Judith van der Laan

STADSKANAAL – De voedselbank Zuidoost Groningen mag zich verheugen op ruim 32.000 euro. Dit geweldige bedrag is afgelopen vrijdagavond bijeengebracht tijdens het benefietconcert ‘Poetry in Concert’ in het Geert Teis. Het theater was bomvol en stond naast de voedselbank ook in het teken van het jubileumjaar 250/400 ‘het Stadskanaal’ en ‘Semslinie’.

Karin Bloemen. (F: Gina van der Schoor - facebook)

Karin Bloemen. (F: Gina van der Schoor – facebook)

Deelnemende artiesten waren o.a. Karin Bloemen, Klaas Spekken en Judith van der Laan. Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’ met dirigent Norbert Nozy zorgde voor de begeleiding. De presentatie tijdens Poetry in Concert was in handen van burgemeester Baukje Galama, die tijdens de afterparty ook nog een schilderij van Maya Wildevuur veilde. De totale opbrengst (32.072 euro) van het benefiet is bestemd voor Voedselbank Zuidoost Groningen. Het bedrag werd symbolisch uitgereikt door de organiserende organisaties Soroptimistclub en Rotaryclub Stadskanaal aan ambassadeur voedselbank Zuidoost Groningen Henk Wijngaard. De voedselbank krijgt het bedrag gefaseerd in handen. [ surf: Poetry in Concert ]

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.