Direct naar de inhoud.

Stamppotkaarten in buurtcentrum Maarsstee

Stamppot winnaars vorig jaar
Stamppot winnaars vorig jaar

STADSKANAAL – Op vrijdag 20 februari is er weer ‘stamppotkaarten’ in het Buurtcentrum Maarsstee. Voor de liefhebbers is er klaverjassen of jokeren. Gemiddeld zijn er zo’n 40 deelnemers, de sfeer is goed en de stamppot bestaat dit keer uit boerenkool, met rookworst, jus en spekjes. Naast de stevige stamppot tussen de middag wordt er ook stevig gekaart. Zowel ’s ochtends als ’s middags klaverjassen de deelnemers 48 partijtjes. De marathon bestaat in dit geval dus uit 96 partijtjes kaarten. Ook de jokeraars gaan er pittig tegenaan.

De inleg bedraagt € 5,00 (inclusief twee koppen koffie/thee en de middagmaaltijd). Aanvang 09:30 uur tot ongeveer 16:00 uur. Opgave vooraf via info@maarsstee.nl of telefonisch: Jan Bos 0599 617486 of Dick Drent 0599 612354. Voor de winnaars zijn er mooie prijzen met extra prijs in verband met het vijfjarig bestaan van het buurtcentrum.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-