Direct naar de inhoud.

Ziggo voegt per 1 april nieuwe TV kanalen toe

  • door:
  • op:

Dance TrippinSTADSKANAAL – Veel nieuwe digitale TV en radiozenders vanaf 1 april via de Ziggo kabel. Helaas zullen er ook een aantal verdwijnen. De wijzigingen zijn een gevolg van de harmonisatie van het televisie- en radioaanbod bij UPC en Ziggo.

Nieuwe zenders

In het digitale standaardpakket TV-Standaard worden de televisiezenders 2M (kanaal 77), CCTV News (508), Mediaset Italia (74), Meiden van Holland Soft (791), NPO Zapp Xtra (nu alleen in Plus en Extra-pakket), RTV-7 (75) en The Indonesian Channel (510) toegevoegd. Aan het TV Extra-pakket worden de zenders Dance Trippin (602), Extreme Sports Channel (412), Meiden van Holland Hard (792) en Shorts TV (125) toegevoegd.

Deze zenders verdwijnen

France 2, PassieTV/Dusk, Rai Uno en VH1 worden uit het digitale aanbod gehaald bij Ziggo. Passie TV en Dusk blijven wel afzonderlijk bestaan voor abonnees. Daarnaast worden er een aantal wijzigingen doorgevoerd in het radiopakket. Zo komt Radio Continu landelijk in het digitale radiopakket. Rai Radio 1 wordt uit het digitale radio-aanbod verwijderd. Tip: Alle RAI zenders (1,2 en 3)  zijn voor Italië-liefhebbers ongecodeerd en gratis te ontvangen via de Hotbird satelliet op 13 graden oost. Even een schotel uitrichten dus..

On-demand

Het gratis aanbod (binnen je abonnement) van on-demand films en series komt ook per 1 april te vervallen. Ook ‘de verrassingszenders’, onderdeel van het Alles-in-1 Plus of Extra abonnement komen per 1 april te vervallen. Een compleet overzicht van de zenderwijzigingen per 1 april is te vinden via: klantenservice/televisie-radio/gebruiken/zenderwijzigingen-digitale-tv



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal