Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Wethouder Plieger feliciteert 104 jarige in Musselkanaal

Mevr. G. Drenth-van Houselt

Mevr. G. Drenth-van Houselt

MUSSELKANAAL – Afgelopen dinsdagmiddag was Loco-burgemeester Roelof Plieger op een bijzondere verjaardagsvisite in de A-Horst. Hij  feliciteerde daar mevr. Geesje Drenth-van Houselt met haar  104e verjaardag. Mevrouw is geboren op 17 februari 1911 in Bochum Duitsland. Op op haar 7e levensjaar naar Nederland verhuisd waar ze later trouwde met Hendrik Drenth. Het echtpaar heeft op verschillende plaatsen gewoond. In 2001 overleed haar man en haar laatste woonplaats is nu de A- Horst te Musselkanaal dicht bij haar familie. Mevr.Drenth heeft 7 kinderen 14 kleinkinderen en 25 achterkleinkinderen.

[ H. de Jong – MSKtje / RTVS]

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.