Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Feestelijke opening nieuwbouwwoningen Schoolstraat

Schoolstraat nieuwbouwwoningen Musselkanaal MUSSELKANAAL – De nieuwbouwwoningen van Lefier aan de Schoolstraat in Musselkanaal zijn klaar. Tegenover de sluis aan het lint, ongeveer op de grens met Stadskanaal, zijn twaalf twee- en drie-onder-één-kapwoningen gebouwd. De woningen zijn ontworpen door Van Manen en Zwart en zijn gebouwd door de Gebroeders Benus. Gisteren kregen de nieuwe bewoners de sleutels.

De feestelijke opening begon zaterdagmorgen om 11 uur. In eerste instantie zou wethouder Plieger samen met dhr. Witzenburg van Lefier de feestelijkheden vergezellen. Helaas kon de wethouder door onbekende redenen niet aanwezig zijn. Genodigden en belangstellenden verzamelden zich aan de Akkerstraat. Daar werden twee toespraken gehouden door de directeur van Lefier, dhr. Witzenburg. Na de toespraken werd er een confetti kanon afgeschoten en konden de aanwezigen onder het genot van een hapje en een drankje de woningen bekijken.

F; Hans de Jong – msktje

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.