Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Dit jaar geen Secret Forest Festival in Stadskanaal

Facebook-adSTADSKANAAL – Na twee succesvolle edities en veel complimenten heeft de organisatie van Secret Forest Festival toch helaas besloten in 2015 geen derde editie te laten plaats vinden van Secret Forest Festival. FOX Stadskanaal en Studio TaS staan voor kwaliteit met een goede line-up, mooie podia, goede logistiek, goede horeca enz., maar dat brengt een prijskaartje met zich mee. “Gezien de hoge kosten van dit alles waren de laatste twee edities niet rendabel voor ons”, zegt woordvoerder Jeroen van Broekhoven.

Studio TaS richt zich daarom het komende jaar op andere evenementen en FOX heeft er alles aangedaan, maar kan op dit moment niet de tijd ervoor uittrekken die Studio TaS en FOX gecombineerd wel konden. “We zullen het komend jaar de tijd nemen om te kijken naar mogelijkheden om Secret Forest Festival in 2016 een doorstart te kunnen geven. We houden jullie uiteraard hiervan op de hoogte”, aldus van Broekhoven.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.