Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Gedeputeerde Boumans en wethouder Luth leggen asfalt aan op N366

N366VLAGTWEDDE – Gedeputeerde Mark Boumans van de provincie Groningen en wethouder Giny Luth van de gemeente Vlagtwedde gaan een stukje asfalt aanleggen op de provinciale weg N366 ter hoogte van AVEBE bij Ter Apelkanaal. De kruising van de N366 met de A.G. Wildervanckweg bij AVEBE wordt ongelijkvloers gemaakt. Op de plek van de huidige kruising wordt een viaduct aangelegd waardoor de N366 hoger komt te liggen. Op dit moment is aannemer KWS bezig met de aanleg van de nieuwe weg en de op- en afritten naar en van het viaduct.

De gedeputeerde en de wethouder dragen hun steentje bij aan het asfalteerwerk in de buurt van het toekomstige viaduct op het kruispunt N366 – A.G. Wildervanckweg in Ter Apelkanaal. De heren assisteren de wegenbouwers op dinsdag 3 maart rond de klok van 13.30 uur. De werkzaamheden op dit gedeelte van de N366 zijn in de zomer van 2014 gestart en zijn naar verwachting voor augustus 2015 klaar.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.