Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Geslaagde open dag bij Open Einde Body & Beauty

Open Einde Body & BeautyMUSSELKANAAL – Fraaai en Beauty, gevestigd aan het Open Einde in Musselkanaal, heet vanaf vandaag   ‘Open Einde Body & Beauty’. Intern heeft een wisseling van ondernemers plaatsgevonden waarna ook besloten is onder een nieuwe en verfrissende naam verder te gaan. Tijdens de open dag afgelopen zaterdag kon men kennismaken met alle ondernemers en hun activiteiten.

Binnen ‘Open Einde Body & Beauty’ bieden ondernemers diensten aan voor persoonlijke verzorging. Nieuwe onderneemsters zijn Jolien Over, gediplomeerd sportinstructrice met Fit&Zo, Marjolein Orsel lifestyle en voedingscoach met MijnLijfGezond en Laura Drent voet- en handverzorging met Laura’s pedicure & manicure.

Bij Jolien kan men onder begeleiding sporten of gebruik maken van zonnebank, sauna of jacuzzi. Nieuw bij Fit&Zo is de jumping fitness trainingen op een trampoline in groepsverband.
MijnLijfGezond geeft persoonlijke begeleiding op maat bij gewichtsbeheersing, lifestyle en voeding. En bij Laura’s pedicure staat voet- en handverzorging op een hoog niveau.

Verder kan men terecht bij Mooi bij Heidi voor schoonheidsbehandelingen, massages en make-up, bij Haarstudio Harma voor complete haarverzorging, bij Guus Zwiers voor fysiotherapie, sportfysiotherapie, re-integratietherapie en vertrouwenspersoon, bij Astrid Boekee voor Yin Yoga, Power Yoga en leuke workshops.

Open Einde Body & Beauty 2Open Einde Body & Beauty 1

Foto’s Hans de Jong (msktje)

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.