Direct naar de inhoud.

Musical “Een ander Achterhuis” in Hemmeltied

  • door:
  • op:

Een Ander AchterhuisODOORN – A.s. zaterdag 7 maart komt het programma Hemmeltied van RTV Drenthe vanuit de Boshof in Odoorn. Het programma wordt uitgezonden tussen 10.00 en 12.00 uur. De cast van de musical zal daar ook aanwezig zijn en enkele nummers ten gehore brengen.  Tevens een interview met schrijver en regisseur Josh Hassing.
Vanaf 09.00 uur is er ook een bijzondere kaartverkoop. Niet alleen kunt U dan kaarten kopen voor de nog openstaande voorstellingen maar ook zullen er nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar zijn voor de al op de website staande “uitverkochte” voorstellingen. Dus wilt U naar dit bijzondere theatergebeuren over de belevenissen in en rond het Stadskanaalster Achterhuis dan is dit uw kans. Voor meer info zie de website www.eenanderachterhuis.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-